Facebook

Twitter

LinkedIn

Copyright 2020 AVVESTAK.
All Rights Reserved.

9:00 - 17:00

Radno vreme Pon. - Pet.

0692547047

Kontaktirajte nas za sva pitanja

Facebook

Twitter

LinkedIn

Menu
 

FORENZIČKI STUDIO ZA AUDIO I VIDEO

AVVEŠTAK > FORENZIČKI STUDIO ZA AUDIO I VIDEO

Nakon više od 10 godina rada i preko 250 odbranjenih predmeta, uspeo sam da privedem kraju tehničko opremanje forenzičkog studija.

Tehnički i funkcionalno ovaj studio može da odgovori svim trenutno poznatim zahtevima Suda, Tužilaštva, Advokata ili fizičkih lica, koji svaki za sebe ima specifične zahteve pa i metodologiju.

Od Oktobra 2023.godine, u Beogradu postoji i uspešno radi FORENZIČKI STUDIO za tonske i video zapise.

Ovaj studio, za ovo kratko vreme, opremljen po poslednjim svetskim standardima, uspešno je rešio sve postavljene zadatke nalogodavaca, što suda, tužilaštva, advokata pa i privatnih lica, tako da se stiče utisak da nema zadatka koji ne može da reši.

Kao najopremljenija kancelarija u jugoistočnoj Evropi, rešavamo sve poznate zahteve od strane pravosudnih organa, advokata i fizičkih lica, ali sada četiri do pet puta brže i sa znatno višim stepenom kvaliteta rezultata koji se dobijaju za kraće vreme a koji direktno utiču na celokupan kvalitet samog rezultata, kao dokaznog sredstva u sudskim ili drugim sporovima .

Slika, živa reč, lični kontakt je najefikasniji način da proverite sve ovo što sam spomenuo i da se uverite u kvalitet mojih usluga jer smo tehnički opremljeni da odgovorimo svakom Vašem zahtevu.

Zakažite konsultacije: E-mail…avvestak@avvestak.rs, avvestak@gmail.rs

Tel…..+381692547047